Over ons

Een initiatief van AAG

Op 6 mei is de eerste stap gezet en kondigde minister De Jonge een gefaseerde en gecontroleerde versoepeling van de bezoekregeling voor verpleeghuizen aan. Sinds 11 mei mag er op 25 locaties weer beperkt bezoek toegelaten worden. Samen kijken wij reikhalzend uit naar het signaal van de overheid dat alle zorgorganisaties weer open mogen voor bezoekers. Maar als dat signaal komt, hoe zorg je er voor dat het veilig is om de deuren weer te openen? Dat de organisatie is ingericht op het nieuwe ‘normaal’; de anderhalve-meter-maatschappij?

Anderhalve-meter-zorg is een initiatief van AAG. In een tijd dat Covid-19 verregaande gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering van zorgorganisaties, willen wij op een heldere manier praktische handvatten bieden voor het nieuwe ‘normaal’: de anderhalve-meter-maatschappij. Get more information about machines à sous en ligne gratuites. Met dit platform van en voor de zorg leveren we met elkaar een bijdrage om zorgorganisaties te helpen op een veilige en prettige manier de deuren weer te openen voor bezoekers. Iedereen is welkom om ideeën en initiatieven in te sturen die, binnen de door de overheid gestelde regels, een normaal mogelijke manier van leven faciliteren. Wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te publiceren.

Belangrijk

Belangrijk is dat:

  • te allen tijde de richtlijnen van de overheid en het RIVM te volgen, de ideeën op dit platform zijn bedoeld om creatieve ideeën met elkaar te delen;
  • ook bedrijven met oplossingen kunnen participeren; het is echter geen verkoopplatform.

Wie zijn wij

Het platform wordt beheerd door een aantal AAG-ers.

Esther Adriaansen, Bram Baselmans, Roger Boersma, Anouk van den Bogaard, Stijn Creemers, Mariëlle van Doorn, Kim Grasman, Nienke van den Hanenberg, Josien Langewender, Irene van Looy, Bart Noordhof, Günther Soumokil, Jelle Tigelaar, Ivo de Visser, Winand Verhoeven en Jeanine de Vries zorgen voor de inhoud van de website.